Zakelijke taaltraining Italiaans

Voor zakelijke taaltrainingen Italiaans bent u bij Istituto Italia aan het juiste adres.
U kunt kiezen voor trainingen op maat overdag of ’s avonds, een- of meermalen per week en helemaal gericht op uw zakelijke contacten met Italië.
Daarbij wordt niet alleen aandacht besteed aan de taal, maar ook aan de cultuurverschillen tussen het Nederlandse en Italiaanse bedrijfsleven.
Want bij een goede communicatie komt meer kijken dan alleen talenkennis.

italiaans-zakelijk

Lessen op maat

Voorafgaand aan een taaltraining Italiaans vindt een ontmoeting plaats met de docent, die samen met u een passend trainingsprogramma samenstelt. Dit programma is helemaal afgestemd op de behoeften van uw bedrijf en van uw werknemers. Zodat u het maximale rendement haalt uit de cursus Italiaans.

Italiaans leren in Noord-Nederland

De zakelijke taaltrainingen Italiaans worden gegeven op de eigen leslocatie van Istituto Italia in het Drentse Veenhuizen, of in-company (in overleg) in de regio Noord-Nederland: Groningen, Drenthe of Friesland.

Wilt u een offerte aanvragen of meer weten over de mogelijkheden m.b.t. bedrijfstaaltrainingen Italiaans, neem dan gerust contact op!

Istituto Italia verzorgt ook vertalingen Italiaans – Nederlands. Vakkundig, nauwgezet en kwalitatief hoogstaand. Docent en vertaler Harriët van den Heuvel vertaalt al ruim 20 jaar in opdracht van gerenommeerde vertaalbureaus, uitgevers en bedrijven die zakelijke contacten onderhouden met Italië. Meer informatie vindt u op de website van De Taaltaxi.