Vergaderlocatie Drenthe

Vergaderen in een rijksmonument te midden van bos en park: dat kan bij Het Verenigingsgebouw in Veenhuizen. Een monumentale vergaderlocatie in Drenthe waar u tal van vergadermogelijkheden heeft. Of u nu een meeting of een teamdag in Drenthe wilt organiseren, u kunt bij Het Verenigingsgebouw rekenen op een sfeervolle vergaderzaal met veel armslag en licht. Eén zaal heeft zelfs een balkon dat uitkijkt over het bos.

vergaderen-in-drenthe

 

Het mooie van een vergaderlocatie in Drenthe is dat de natuur nooit ver weg is. In de pauze kunnen de deelnemers van uw meeting lekker wandelen in de statige parkachtige tuin met oude bomen, een rondje om de negentiende-eeuwse achthoekige Koepelkerk lopen of een wandeling maken in het bos aan de overkant. Met de opgedane energie kunt u vervolgens weer productief het overleg in.

vergaderen-in-groningen

Unieke vergaderruimte

Het Verenigingsgebouw is een vergaderlocatie in Drenthe met 4 vergaderzalen, voor groepen van 5 tot 100 personen en met volop vergadermogelijkheden. En dan beschikken we nog over een heel speciale vergaderruimte uniek in Drenthe: de monumentale Koepelkerk naast Het Verenigingsgebouw kan worden gehuurd voor plenaire bijeenkomsten tot 150 personen. En mocht u een bedrijfsfeest of teambuildingsdag willen organiseren: er is bij ons veel mogelijk als het gaat om bijzondere arrangementen! Onze vergaderlocatie in Drenthe met zijn granito vloeren en art deco ornamenten is niet alleen monumentaal, maar biedt ook veel mogelijkheden.

Grote Leeszaal

Grote Leeszaal

 

Vergaderen nabij Groningen

Steeds meer bedrijven uit Groningen en Assen vinden hun weg naar Het Verenigingsgebouw. Een bijzondere vergaderlocatie nabij Groningen, goed bereikbaar gelegen aan de doorgaande provinciale weg en aan de rand van fraaie bossen.

Natuurlijk zijn onze vergaderzalen in Drenthe voorzien van alle faciliteiten, zodat u zich zonder technische kopzorgen kunt focussen op de inhoud van uw zakelijk overleg. Het Verenigingsgebouw is bovendien volledig rolstoeltoegankelijk en er zijn aangepaste toiletten.

De  vergaderlocatie is vanuit Assen (15 minuten) en Groningen (25 minuten) makkelijk per auto te bereiken. Er is gratis parkeergelegenheid pal voor de deur. Ook met het openbaar vervoer bent u vanaf station Assen snel bij Het Verenigingsgebouw. Als u met de bus uit Assen of Drachten komt, stapt u schuin tegenover het gebouw uit, op 2 minuten loopafstand.

Om monumentaal te vergaderen in onze unieke vergaderlocatie in Drenthe volstaat een mail of telefoontje. Neem dus snel contact op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen een arrangement samenstellen helemaal op maat en naar uw wens!

Holland Siberië Games

Holland Siberië Games