Cursus Italiaans voor Gevorderden

U heeft al een bodempje gelegd tijdens een eerdere cursus Italiaans en spreekt een klein of zelfs heel aardig mondje. Nu komt het erop aan om het geleerde te laten beklijven. En bovendien uw kennis te verdiepen.

Ook bij de gevorderdencursussen Italiaans ligt de nadruk op conversatie. Daarnaast wordt er tijdens de Italiaanse les aandacht besteed aan het lezen en schrijven van het Italiaans, de grammatica en het uitbreiden van de woordenschat.

Land en volk komen in de lessen eveneens aan bod: arte, economia, cucina, letteratura… eccetera!
Natuurlijk kunnen de cursisten ook zelf zaken aandragen. Zo hebben de ‘studenti’ gezamenlijk een kookmap aangelegd met de heerlijkste recepten uit alle streken van Italië.

Anche per veterani
Misschien is het lang geleden dat u Italiaans heeft geleerd. Dat geeft niks. De informatie is waarschijnlijk weggezakt, maar zit ergens opgeslagen in uw hoofd. Door met het Italiaans aan de slag te gaan, komt het geleerde vanzelf weer boven.

Twijfelt u welk niveau het meest geschikt is? Neem dan contact op met de docent! Zij stemt met u af of de cursus Italiaans goed aansluit bij uw kennis van de taal.

 

INFORMATIE CURSUSSEN ITALIAANS VOOR GEVORDERDEN 2020-2021

 

Gevorderde beginners Italiaans (2e jaar)
De cursus Italiaans voor gevorderde beginners (2e jaar) start op 1 oktober 2020 en loopt tot april 2021. De cursus bestaat uit 20 lessen van 5 kwartier. De lessen vinden plaats op de donderdagavond, van 20.30 uur – 21.45 uur.
Kosten cursus gevorderde beginners Italiaans 2e jaar (25 lesuren): € 252,-. Dit bedrag is excl lesmateriaal.

 

Gevorderden Italiaans (3e jaar)
De cursus Italiaans voor gevorderden (3e jaar) start op 29 september 2020 en loopt tot april 2021. De cursus bestaat uit 10 lessen van 2,5 uur. De lessen vinden plaats eens in de 2 weken op dinsdagavond van 19.15 uur – 22.00 uur (incl 15 minuten pauze).
Kosten cursus gevorderden Italiaans 3e jaar (25 lesuren): € 252,-. Dit bedrag is excl lesmateriaal.

 

Conversatie Italiaans 4e-5e jaar (tweewekelijkse conversatiecursus Italiaans)
De conversatiecursus Italiaans voor gevorderden (niveau 4e-5e jaar) start op 6 oktober 2020 en loopt tot ca half april 2021. De cursus bestaat uit 12 lessen van 2,5 uur. De lessen vinden plaats eens in de 2 weken op dinsdagavond van 19.15 uur – 22.00 uur (incl 15 minuten pauze). Meer info op de pagina Conversatie.
Kosten conversatiecursus 4e-5e jaar (30 lesuren): € 302,-. Dit bedrag is excl lesmateriaal.

 

Lesdata en tijden vakantiecursus Italiaans
Meer informatie: www.cursus-italiaans.com

grammatica italiaans