Huwelijksvoltrekking

Trouwen in het Verenigingsgebouw.
Het Verenigingsgebouw is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Noordenveld. Wij beschikken over meerdere trouwzalen. Voor elk dagdeel kunnen wij u een passend arrangement aanbieden. Dit arrangement kan aangepast en/of uitgebreid worden naar uw eigen persoonlijke wens, inclusief diner, receptie en of feestavond en natuurlijk de huwelijksnacht…..

Balkon scene

 

Trouwen in de Koepelkerk

Ook de Koepelkerk (gelegen direct naast Het Verenigingsgebouw) is een officiële trouwlocatie van de gemeente Noordenveld. Indien u hiervan gebruik wenst te maken kunnen wij dat voor u regelen of u neemt contact op met de beheerder van deze kerk via contact@koepelkerkveenhuizen.nl.

06-fotos-huwelijk-koepelkerk

 

Trouwen in de Grote Kerk Veenhuizen.
In de Grote Kerk Veenhuizen kan zowel een burgerlijke als een kerkelijke huwelijksvoltrekking plaatsvinden. Voor elk dagdeel kunnen wij u een passend arrangement aanbieden. Dit arrangement kan aangepast en/of uitgebreid worden naar uw eigen persoonlijke wens, inclusief diner, receptie en of feestavond.

Grote Kerk

 

De afspraken met de gemeente en de kosten van de ambtenaar dienen door u rechtstreeks met de gemeente Noordenveld geregeld te worden.