Cursus Italiaans voor beginners

Volg eens een beginnerscursus Italiaans en breng tijdens uw eerstvolgende bezoek aan Italië iets meer uit dan pizza en cappuccino.

De groepscursussen Italiaans voor beginners richten zich vooral op de conversatie: het leren spreken en verstaan van de Italiaanse taal. Vanaf de eerste Italiaanse les wordt hier actief mee geoefend. Het doel is, dat u zich zo snel mogelijk kunt redden in gesprek met een Italiaan in uw geliefde vakantieland!

Dat de nadruk tijdens de cursus ligt op de conversatie, wil niet zeggen dat de andere kanten van een taalstudie niet aan bod komen. Bij de cursus Italiaans voor beginners komen ook lezen, schrijven en grammatica kijken. Evenals aandacht voor land en volk.

Italiaans leren: mamma mia
“Ik wil graag Italiaans leren, maar zonder grammatica”, zo krijgt de docent soms te horen. Vaak van mensen die nog met schrik terugdenken aan de saaie lessen taalkundig ontleden op de basisschool.
Helaas… zoals wij ons skelet hebben, zo heeft ook een taal zijn geraamte: de grammatica. Zonder dat kom je niet ver.

Gelukkig kunnen Italiaanse lessen erg leuk zijn. Tijdens de taalcursussen Italiaans van Istituto Italia staat afwisseling hoog in het vaandel. Zaken als grammatica en woordjes leren worden verweven in het lesprogramma en komen zo op een speelse manier aan bod.

Het motto van de juf
Een goede sfeer, veel individuele aandacht en lessen waar u wat van opsteekt – daar kunt u bij Istituto Italia op rekenen.

 

beginners cursus italiaans docent

 

INFORMATIE CURSUSSEN ITALIAANS VOOR BEGINNERS 2020-2021

 

Vakantiecursus Italiaans voor beginners april t/m juni 2020
Deze cursus is i.v.m. het coronavirus helaas geannuleerd.

Beginners Italiaans (1e jaar) 2020-2021
De cursus Italiaans voor beginners (1e jaar) start op 1 oktober 2020 en loopt tot april 2021. De cursus bestaat uit 20 lessen van 5 kwartier. De lessen vinden plaats op de donderdagavond, van 19.00 uur – 20.15 uur.
Kosten cursus beginners Italiaans 1e jaar (25 lesuren): € 252,-. Dit bedrag is excl lesmateriaal.

Lesmateriaal

Tekstboek Allegro Nuovo 1 + online mp3’s, 1e druk. ISBN 9789462936232 uitgeverij Intertaal (prijs ca € 31,75)
Werkboek Allegro Nuovo 1, 1e druk. ISBN 9789462936249 uitgeverij Intertaal (prijs ca € 25,90)

Lesdata en tijden vakantiecursus Italiaans
Meer informatie: www.cursus-italiaans.com