Cursus Conversatie Italiaans gevorderden

De conversatiecursus Italiaans voor gevorderden (niveau 4e-5e jaar) start op dinsdag 6 oktober 2020. De cursus bestaat uit 12 avonden Italiaanse conversatie aan de hand van allerlei thema’s – cultuur, land & volk, literatuur, cinema, reizen én de laatste nieuwtjes uit Italië. Opdrachten maakt u zowel gezamenlijk in de les als thuis individueel.

Spreekvaardigheid Italiaans

Spreken is het moeilijkste onderdeel van een taalstudie. De nadruk van de cursus ligt dan ook op het spreken en verstaan van de taal. Tijdens de conversatieles spreken we daarom uitsluitend Italiaans! De conversatielessen Italiaans duren 2,5 uur plus een kwartier pauze. Daardoor krijgt u de kans zich echt onder te dompelen in de taal. Dat komt de spreekvaardigheid Italiaans ten goede.

Praktijkgerichte taaltraining Italiaans
Grammatica komt in de conversatieles Italiaans ook aan bod (die vormt immers het geraamte van elke taal), maar alleen als de cursisten vastlopen op een grammatica-onderwerp dat is weggezakt of nog niet is behandeld. U krijgt hierover uitleg in de les en eventueel ontvangt u oefenmateriaal voor thuis. Ook krijgt u lees- en schrijfopdrachten als huiswerk.

Conversatielessen Italiaans: info op een rij

De conversatiecursus Italiaans voor gevorderden start op 6 oktober 2020 en loopt tot ca half april 2021. De cursus bestaat uit 12 lessen van 2,5 uur. De lessen vinden plaats eens in de 2 weken op dinsdagavond van 19.15 uur – 22.00 uur (incl 15 minuten pauze).

Leslocatie: Het Verenigingsgebouw in Veenhuizen, nabij Assen en Groningen.
De kosten van de conversatiecursus (30 lesuren) bedragen € 302,- excl lesmateriaal.

Lesmateriaal:

  • Informatie volgt

Wilt u meer weten of twijfelt u of uw kennis van het Italiaans aansluit bij deze cursus? Bel of mail even om te overleggen!

 

conversatie cursus italiaans