Trouwen

Trouwen is een bijzondere gebeurtenis. Dit vraagt om een bijzondere locatie. Het Verenigingsgebouw is zo'n locatie. Het Verenigingsgebouw Veenhuizen, in de kop van Drenthe, biedt u uitgebreide mogelijkheden om uw huwelijksdag tot een van de mooiste dagen van uw leven te maken.

Wij zijn een officiële trouwlocatie van de Gemeente Noordenveld in Drenthe.

Voor meer informatie voor het trouwen op locatie verwijzen we u naar de site van de gemeente Noordenveld: www.gemeentenoordenveld.nl met de link naar: overeenkomst vastleggen huwelijk/partnerregistratie op locatie.

Bent u nog op zoek naar muzikale omlijsting? Wij kunnen u in kontakt brengen met diverse bands.

Trouwen en feesten in Het Verenigingsgebouw betekent de hele dag op één locatie doorbrengen. Van de huwlijksplechtigheid tot en met het diner, bruiloft en huwelijksnacht. Geen geregel met vervoer heen en weer, maar volop genieten van elkaar en uw gasten.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak om uw wensen te bespreken.

Wij doen u graag een passende offerte.

Copyright © 2014 Het Verenigingsgebouw Veenhuizen Drenthe. Alle rechten voorbehouden.