EMail Afdrukken

Concert

Omschrijving

Nootkreten aan het Kanaal - Zomernachtfestival

Een zwoele zomeravond, knapperend vuur, wervelende muziek: Nootkreten aan het Kanaal barst los!

Lekker dansen, kletsen, barbecueën en meezingen rond het podium in de fraaie, parkachtige tuin van Het Verenigingsgebouw. Mainstage on Tour zet deze avond de toon met een optreden van de band Wednesday: voor dit gezelschap van rasmuzikanten is muziek een synoniem van plezier. De band staat garant voor swingende dansmuziek, spontane improvisaties en veel interactie met het publiek. Ruimte volop dus voor verzoeknummers! En is het slecht weer? Dan verplaatst het feest zich simpelweg naar de theaterzaal…

Het VerenigingsgebouwKaart
Locatie:
Het Verenigingsgebouw   -   Website
Straat:
Hoofdweg 116
Postcode:
9341 BK
Stad:
Veenhuizen
Provincie:
Drenthe
Land:
Land: nl

Omschrijving

Het Verenigingsgebouw is een statig pand met een parkachtig aangelegde tuin en een lange oprijlaan, geflankeerd door een oeroude rode beuk. Het gebouw dateert uit 1922 en was ooit bedoeld als ontmoetingsplek voor het personeel van de rijkswerkinrichtingen in Veenhuizen. Het Verenigingsgebouw beschikt over een theater, verschillende vergaderaccomodaties en zalen voor feesten en partijen van 10 tot 250 personen.

Copyright © 2014 Het Verenigingsgebouw Veenhuizen Drenthe. Alle rechten voorbehouden.