EMail Afdrukken

Categorie:
Muziek Café Live

Omschrijving

Een gezellige Open Podium avond m.m.v. "Main Stage On Tour". Vocalisten en Instrumentalisten hebben de mogelijkheid om hun kunnen te laten zien.
Via mail of telefonisch contact of op de avond zelf is het mogelijk om aan te melden.

Aanmelingen & Techniek
Elton Joseph
+31(0)6 - 55 508 639

Het VerenigingsgebouwKaart
Locatie:
Het Verenigingsgebouw   -   Website
Straat:
Hoofdweg 116
Postcode:
9341 BK
Stad:
Veenhuizen
Provincie:
Drenthe
Land:
Land: nl

Omschrijving

Het Verenigingsgebouw is een statig pand met een parkachtig aangelegde tuin en een lange oprijlaan, geflankeerd door een oeroude rode beuk. Het gebouw dateert uit 1922 en was ooit bedoeld als ontmoetingsplek voor het personeel van de rijkswerkinrichtingen in Veenhuizen. Het Verenigingsgebouw beschikt over een theater, verschillende vergaderaccomodaties en zalen voor feesten en partijen van 10 tot 250 personen.

Copyright © 2014 Het Verenigingsgebouw Veenhuizen Drenthe. Alle rechten voorbehouden.