donderdag 13 december 2018

donderdag 13 december 2018

Meer info

De lessen Italiaans zijn gericht op het leren spreken en verstaan van het Italiaans.
    Istituto Italia verzorgt gedegen cursussen Italiaans voor beginners en gevorderden. Een goede sfeer, een afwisselend lesprogramma en veel individuele aandacht – dat zijn de ingrediënten van de Italiaanse lessen.

Tijdens de lessen is er volop interactie: niet alleen met de docent, maar ook met de andere cursisten.
    Naast de Italiaanse taal komen ook de cultuur en het land aan bod met al hun boeiende aspecten. U krijgt dus méér dan alleen Italiaanse les.

zondag 16 december 2018
  • Volkskerstzang

zondag 16 december 2018 @ 19:00 - 21:00 Koepelkerk Veenhuizen, Hoofdweg 112, Veenhuizen

donderdag 20 december 2018

donderdag 20 december 2018

zaterdag 22 december 2018
  • Muziek Café "Open Podium"

zaterdag 22 december 2018 @ 20:00 - 23:59 In het Muziek Café (ingang aan de zijkant)

In samenwerking met "Mainstage Music" organiseren wij 1 keer in de maand open podium. Een laagdrempelig podium waar amateur muzikanten, vocalisten en muziekgroepen hun podiumkunsten kunnen laten zien.

Elke editie is er een begeleidingsband aanwezig. Wil je graag begeleid worden of komt je bandje muzikanten te kort geef het dan uiterlijk 1 week van te voren door.

Wilt u mee doen? Laat het ons weten!

"Mainstage Music" is een initiatief die zich richt tot amateur artiesten & Muzikanten en organiseert 1 keer in de maand open podium.

donderdag 10 januari 2019

donderdag 10 januari 2019

donderdag 17 januari 2019

donderdag 17 januari 2019